TRKA ZA DOSTOJANSTVO +55: Poziv starijim građanima Zagreba

trčanje, jogging

Sindikat umirovljenika Hrvatske poziva starije građane Zagreba na sudjelovanje u TRCI ZA DOSTOJANSTVO 55+ za umirovljenike i starije osobe, koja će se održati u nedjelju, 17. prosinca 2017. godine u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Okupljanje natjecatelja je u 10.30 sati, a završetak događanja oko 11.30 sati. Za 300 natjecatelja su osigurane prigodne plave majice, a troje najbržih će biti nagrađeni medaljama. Sudionicima će bitiposluženi vrući čaj i forneti.

Start trke je u 11.00 sati s unutarnje strane Trga kod zgrade Ministarstva pravosuđa, odmah blizu tramvajske stanice na južnoj strani Ilice. Trčat će se krug unutarnjom stazom oko samog Trga, oko 700 metara trase.

Pozivamo sve članove podružnica SUH-a te udruga Matice umirovljenika Zagreba, te ostale starije građane da svojim prisustvom i podrškom dokažu kako trka može biti za sve dobi, pa makar i brzinom hoda.

„Sindikat umirovljenika zapravo organizira druženje za zapostavljenu i siromašnu skupinu građana starije dobi, koji u ovo predbožićno vrijeme nisu u mogućnosti sudjelovati u šopingmaniji, što je postalo glavnom značajkom proslave ovog blagdana. Zato ih pozivamo na svojevrsni trening za sljedeći prosvjed umirovljenika u proljeće, jer do sada Vlada nije pokazala nimalo interesa i brige za svoje najstarije građane“, naglasila je predsjednica SUH-a Jasna A. Petrović.