TRENER KADIĆ: Član boksačke reprezentacije pozitivan na koronavirus

Tomo Kadić, trener Tonija Filipija, otkrio je kako je jedan član boksačke reprezentacije pozitivan na koronavirus.

Izvor: Media servis

Podsjetimo, reprezentacija se vratila s prekinutog olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Londonu te su svi članovi peti dan u samoizolaciji.

„Iščekivao sam rezultate testa jednog kolege iz reprezentacije, maloprije su mu rekli da je pozitivan. To znači da smo vjerojatno i ja i ostali, to nije lijep osjećaj, ali nije me strah reći jer želim da shvatite da je situacija ozbiljna“, potvrdio je Katić, ali još uvijek se ne zna o komu je riječ.

U nastavku videa kojeg je objavio na svom Facebooku obrušio se na Hrvatski boksački savez koji im nije osigurao sigurnosne uvjete po polasku u London ni po povratku u Hrvatsku.„Svjestan sam da će mi se ovo obiti o glavu, ali moram to reći, moja savjest je čista. Razočaran sam, nisu mogli poslati kombi da nas dovedu sigurno do doma. To je katastrofa, poslao sam mail, sedam sati im je trebalo da odgovore na mail da od toga neće biti ništa“, otkrio je Kadić.

Kadić uvjerava kako se svi članovi drže samoizolacije, a nadamo se samo da nisu imali previše kontakata po povratku u Hrvatsku.

Komentiraj