TRAŽI SE PREDSJEDNIK SDP-a: Zlatko Komadina otkriva kome će dati glas i zašto

Spremaju se unutarstranački izbori u SDP-u, a v. d. predsjednika Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije, kaže kako je sve spremno, a otkriva i za koga će glasati.

“Ovo je prvi put da se svi biraju po načelu ‘jedan član jedan glas’, ne vidim problema u provedbi. Naslušao sam se raznih gluposti koje su naši kandidati izjavljivali – da im se ne da ovo, da im se ne da ono. Nikakvih službenih žalbi županijskoj izbornoj komisiji nije bilo. Sve ide svojim tijekom.

A za N1 nije skrivao o tome kako će on glasati: “Mogu vam otvoreno reći za koga ću glasati. Glasat ću za Mirelu Ahmetović upravo jer je novo lice na našoj sceni. Jedina je koja se nije bavila prošlosti, izbornim inženjeringom ili bitkama”, kaže i dodaje:

“Ovi koji se zaklinju u to da neće biti podjela ustvari svojim izjavama rade podjele. Pa imate izjave da u novom SDP-u nema mjesta za stari SDP. Ja ne znam što je to stari ili novi SDP, ja znam samo SDP. Ne znam hoće li neki moći tako uspješno složiti stranku da ne bude podjela, a zazivaju podjele kroz vođenje izbornog procesa, a bili bi predsjednici Predsjednik mora integrirati, okupljati.”

Pravo glasa ima 12.000 članova, kaže a na pitanje boji li se odmazde odgovara: “Ne bojim se ja ničega.”

Komentiraj