TRAKAVICA ĐOKOVIĆ IDE DALJE: Tvrdi da je imao koronu, a bio na dva javna događaja

Trakavica s Novakom Đokovićem i australskim vlastima još traje. U nadmetanju podacima Đokovićevi odvjetnici objavili su da je njihov klijent izuzeće od cijepljenja, a time i zeleno svjetlo za dolazak na turnir u Australiju dobio na temelju činjenice da je prošlog mjeseca bio pozitivan na koronavirus.

Infekcija je navodno potvrđena PCR testom 16. prosinca, ali sumnju bacaju objave na društvenim mrežama na kojima se vidi Đoković na raznim događanjima dan poslije.

U priopćenju objavljenom 17. prosinca Teniski savez Beograda na svojoj Facebook stranici je objavio da je “najbolji tenisač na planetu” i “nositelj 20 Grand Slam naslova” mladim igračima na događaju u Beogradu uručivao pehare i diplome.

– Samo nagrađena djeca prisustvovala su svečanosti uručenja pehara održanoj u teniskom centru Novak u Beogradu zbog zdravstvenih mjera povezanih s pandemijom koronavirusa, stoji u objavi.

Predsjednik Teniskog saveza Beograda Milan Slavković, Đokoviću je uručio priznanje za sve što je dosad postigao u tenisu i u sportu općenito, za sve uspjehe i velikodušnost koju svakodnevno pokazuje širom svijeta, nastavlja se u tekstu.

Dan ranije, kada je testiranjem utvrđeno da je pozitivan na covid, Đoković je prisustvovao još jednome javnom događaju – Pošta Srbije predstavila je jedinstveno izdanje prigodnih poštanskih maraka pod nazivom “Tenis: Novak Đoković, prvi reket svijeta”. Tenisač je objavio fotografiju svečanosti na Instagramu.

Inače Đoković će na saslušanje pred suca u saveznoj državi Victoriji izaći u 10 sati po lokalnom vremenu u ponedjeljak, koji će tada odlučiti o njegovu ostanku u Australiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)