TRAJE POTRAGA U BEOGRADU: Evo što kaže srpska policija o nestanku Mateja Periša

U Beogradu i dalje traje velika potraga u kojoj se traži Matej Periš iz Splita, koji je posljednji put viđen oko 2:30 u noći sa 30. na 31. prosinca kako izlazi iz noćnog kluba blizu ušća Save u Dunav.

Potrazi su se priključili i ronioci, a podsjećamo kako je Nenad Periš, otac nestalog Splićanina prepoznao svog sina na nekim snimkama.

Pripadnici MUP-a od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina M. P. (1994) u Beogradu danonoćno tragaju za njim i poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što prije pronašli mladića, stoji u priopćenju za Media servis koje prenosimo u cijelosti.

“U potrazi za M. P. neizostavno sudjeluju pripadnici svih nadležnih organizacijskih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd, Policijska ispostava za sigurnost na rijekama grada, sve policijske jedinice za sigurnost na rijekama grada, pripadnici svih policijskih snaga, teritorijalni sudski odbor u teritorijalnom sukobu pripadnika Žankovačkog suda.

Pripadnici Policijske ispostave za sigurnost na rijekama zajedno s kolegama iz Policijske brigade od trenutka prijave nestanka M. P. patrolnim čamcima pretražuju rijeke Savu i Dunav, kao i obale dvije rijeke. Policija nastavlja dalje rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi s nestankom mladića M. P. i intenzivno tragaju za njim.”

Doznajemo kako su se šestorica prijatelja nestalog Splićanina Mateja Periša, koji su boravili s njim u Beogradu u trenutku kada je nestao, vratili su se u Hrvatsku.