TRAGOM STRAVE U PALOVCU: Uhićena sestra (45) žene čije je tijelo nađeno u zamrzivaču

Podijelite članak

Policija je u subotu navečer uhitila 45-godišnjakinju koju se sumnjiči za ubojstvo Jasmine Dominić, koja se godinama vodila kao nestala.

Podsjećamo, njezino je tijelo pronađenu u zamrzivaču u obiteljskoj kući u međimurskom selu Palovec, 19 godina nakon nestanka.

Uhićenje je za Međimurske novine potvrdila policija. Neslužbeno se doznaje da je riječ o sestri ubijene, 45-godišnjakinji s područja Općine Mala Subotica.

Jasmina Dominić (Izvor: Nestali.hr)
Jasmina Dominić (Izvor: Nestali.hr)

Očevidom je utvrđeno da se u zamrzivaču nalazi tijelo nepoznate ženske osobe te je tijelo prevezeno na Odjel patologije u bolnicu u Čakovec gdje će se izvršiti sudska obdukcija, potvrdio je glasnogovornik međimurske policije Nenad Risek.

Kako postoji sumnja da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. godine, čiji je nestanak prijavljen 16.08.2005. godine, te je počinjeno kazneno djelo ubojstva, u subotu, 16. veljače u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja općine Mala Subotica.

A na pressici PU međimurske su rekli kako još ne mogu otkriti detalje je li tijelo premještano, je li nađeno u komadima, jer su ti detalji važni za istragu.

Potvrdili su da je od dvoje jučer privedenih na razgovor, 45-godišnjakinja, sestra nestale Jasmine Dominić, zadržana u svojstvu osumnjičenice.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu o svemu je objavilo priopćenje u kojem navodi kako sumnjaju da je žrtvu ubila njezina sestra:

“Proveli smo očevid te postoji osnova sumnje da je hrvatska državljanka (45) počinila kazneno djelo ubojstva hrvatske državljanke (1977.).  Prema dosad prikupljenim podacima, postoje osnove sumnje da je uhićena 45-godišnjakinja između 2000. i 2001. godine usmrtila svoju sestru i njezino mrtvo tijelo sakrila u škrinju za zamrzavanje u hodniku prizemlja obiteljske kuće u mjestu Palovec. Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, državno odvjetništvo će naložiti obdukciju, vještačenje DNA, druga potrebna vještačenja i dokazne radnje te provođenje daljnjih izvida, a poduzet će se i druge radnje prema zakonskim propisima o postupanju s uhićenima”.

PISALI SMO:

STRAVA U MEĐIMURJU: U zamrzivaču pronađen leš – je li to tijelo djevojke nestale još 2000. godine?! – čitajte OVDJE.

Komentiraj