TRAGOM STRAŠNE NESREĆE: Dirljiv oproštaj djevojke poginulog mladića – “bebo moja, anđele moj”!

Pisali smo kako se prije neki dan dogodila strašna nesreća u mjestu Zvekovac kod Vrbovca, a u kojoj su poginule dvoje mlade osobe, a jedna je teško ozlijeđena.

U nesreći je stradao smrtno suvozač 22-godišnji Hrvoje Mikešin, kao i prijatelj na zadnjem sjedištu, dok je vozač teško ozlijeđen u bolnici.

“Dolaskom kod kućnog broja 23, zbog neprilagođene brzine kretanja svog vozila osobinama ceste, izlaskom iz preglednog zavoja izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika u odvodni kanal i na betonsko-metalnu dvorišnu ogradu, a potom i na betonski most kolnog ulaza u dvorište….”, izvijestila je policija.

A sada se mlada djevojka Hrvoja Mikešina emotivnom objavom na Facebooku oprostila od njega.

“Beba moja. Prije samo dva dana smo imali vježbe za naš prvi ples na svadbi. Otišao si mi prerano. Volim te anđele moj jedini”, napisala je, a potom se oglasila još jednom dirljivom objavom:

“Bebo moja, sve moje… Kad si ti zatvorio oči, zatvorio si i moje. Zatvorio si osjećaj posebnosti koji sam imala samo s tobom, moj osmijeh od uha do uha, koji je bio na mom licu svakim danom kad sam tvoja bila. Tvoja. Koliko lijepa riječ. Koliko sam ju rado nosila pokraj svoga imena.

Rekao si da nam cijela vječnost ne bi bila dovoljna. Bome ne bi, ali isto tako ni ovo nije bilo dovoljno ljubavi. Ali vječno, vječno ću ljubiti tvoju sliku, sve dok ne dođem na mjesto gdje si ti, gdje ću ponovno, ali tad vječno ljubiti tebe. Osjećaj s tobom nikada neću zaboraviti, možda ću jednom postati senilna i stara, ako tako odluči Bog, a onda obećajem ti zaboravit ću sve, ali tebe i taj osjećaj neću!

To se ne zaboravlja pa makar sve u glavi prestalo funkcionirati, oko moje zeleno. A ako ne da, onda ću ti prije ponovno potrčati u zagrljaj. Ali znaj, ti nikada nećeš umrijeti dok živiš u srcu koje te vječno voli. A fališ u ovom nesavršenom svijetu da budeš jedini bijeg od bijedne realnosti”.

PISALI SMO:

UŽAS KOD VRBOVCA: Jurio Golfom i završio u betonskoj ogradi – poginulo dvoje mladih – čitajte OVDJE.