TRAGOM PRIVOĐENJA RUKOMETAŠA: Evo što kažu Buntićeva supruga i glasnogovornik HRS-a

Uhićenje hrvatskog rukometnog reprezentativca Denisa Buntića (40) iznenadilo je i šokiralo širu javnost, ali i Hrvatski rukometni savez (HRS).

Nakon što je ispitan zbog nasilja u obitelji, Buntiću nije određen pritvor, a portalu Bljesak.info se javila njegova supruga Klara Buntić koja je razočarana odlukom Općinskog suda u Ljubuškom i, kako kaže, strahuje za vlastiti život.“Svi smo u šoku. Da je bilo tko drugi na njegovom mjestu, ostao bi u pritvoru. Tu je oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola”, rekla je Klara pa dodala kako je u jednom trenutku “zatvorila oči i rekla što bude, bude”:

“Da je bilo koji sud bio, Livno, Mostar, Široki Brijeg, to bi bilo suđeno. To su četiri zolje, automati, bombe, kalašnjikovi. To je arsenal oružja u kući. Da je imao vremena doći do njega, ubio bi me. Odlučio me ubiti. Okrenuo se samo na sekundu što sam ja iskoristila da pobjegnem kroz balkonska vrata. Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta.”

Sve su za N1 komentirali iz Hrvatskog rukometnog saveza.

“O ovome smo doznali iz medija. Dok je bio član naših selekcija, nikada nije pokazivao posebnu agresivnost, osim one na sportskom terenu u žaru borbe.

Isto tako nikada nije spominjao nikakvo oružje, a kamoli da ga posjeduje”, rekao je glasnogovornik HRS-a Drago Ćosić pa dodao:

“Savez najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilja, a posebno obiteljsko nasilje.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!