TRAGOM NAPADA NA PETRAČA: Sliško predan pritvorskom nadzorniku – istražuje se i Petrač

Policijska uprava zagrebačka dovršila je kriminalističko istraživanje nad Vjekom Sliškom (29) zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i prijetnja na štetu Hrvoja Petrača (64).

U priopćenju se kaže:

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem rođenim 1989. godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Teška tjelesna ozljeda“ i „Prijetnja“ na štetu muškarca rođenog 1955. godine.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto nadležnom državnom odvjetniku.

Ujedno policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode i kriminalističko istraživanje zbog prekršajne odgovornosti muškarca rođenog 1955. godine, na temelju Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”.

Podsjetimo, policija je o događaju bila izvijestila: “U petak, 12. listopada oko 22.30 sati u Mihanovićevoj ulici, hrvatskom državljaninu starosti 64 godine na ulici se prilikom parkiranja kratko obratio nepoznati muškarac.

Nakon što mu se obratio fizički ga je napao te ga teško ozlijedio. Liječnička pomoć teško ozlijeđenom muškarcu pružena je u KBC Zagreb, a za počiniteljem koji se dovodi u svezu s ovim događajem policija intenzivno traga. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Nadopuna: Muškarac rođen 1989. godine, a koji se dovodi u svezu s ovim događajem, nalazi se u službenim prostorijama Policijske uprave zagrebačke na kriminalističkom istraživanju”.