TRAGOM DIVLJAŠTVA: Majka pretučene djevojke optužuje policiju – evo zašto!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ona je krhka djevojka koja je tek prešla 18 godina, a on nabildani snagator, 31-godišnjak, već debelo poznat zadarskoj policiji, bahati  nasilnik Darko Kovačević, zvani Daruvarac, poznat kao čovjek teške ruke.

Rezultat iz horor filma. Djevojci je slomio kosti lica, slomio joj nos, ima tri napuknuta zuba, 20 šavova na licu, šivane usne, modrice na oba oka…

On, divljak, “veliki muškarac” koji se junači nad bespomoćnom djevojkom, koja mu je k tome i bivša djevojka, udarao je možda i pola sata njezinom glavom o umivaonik, tukao ju je šakama i nogama, najviše po licu, gazio ju, a onda i udario svom snagom nogom u glavu kao loptu, na podu, nepomičnu.

Bila je sva u krvi, kažu. Krvi je bilo i po cijelom kafiću, jer ju je počeo mlatiti među stolovima, a nastavio u zahodu.

I nitko se nije našao da pokuša nešto učiniti, da prekine to barbarstvo, divljaštvo, kretenluk koji je potresao Hrvatsku.

Darko Kovačević Daruvarac (Foto: Facebook)
Darko Kovačević Daruvarac (Foto: Facebook)

Nesretna je djevojka u teškom stanju hitno prevezena u zadarsku Opću bolnicu. Na to kako je čudno da policija ipak u svom dnevnom izvješću nije navela kako je 18-godišnjakinja bila premlaćena, glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan je rekao:

“Javnost nismo izvijestili o događaju jer smo željeli zaštititi žrtvu, odnosno oštećenicu, koja je mlađa punoljetnica. No nakon nekoliko dana na društvenim mrežama su se pojavile fotografije oštećenice koje su završile u medijima”.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Majka teško ozlijeđene djevojke teško optužuje policiju. “Ja sam policiju nazvala iste noći, ali reakcije nije bilo. Rekli su mi ‘gospođo, što vam je, mi imamo samo jednu patrolu’. Na informaciju da mi je kći brutalno pretučena od nasilnika u kafiću, oni meni to kažu! Nakon što sam nakon brojnih njihovih propusta obavijestila DORH, tek tad se tema proširila. Dijete mi je krvarilo vani 40 minuta dok nije stigla hitna”, kaže majka djevojke za Vijesti.hr. “Darko, čovjek koji je prebio moju kćer, njihov je druker. Nije ovo prvi put da je prebio neko dijete i to se zna, a policija ne poduzima ništa. Sramotno je da se u kafiću zataškavao cijeli slučaj. U kafiću je bio i A.K., dobar prijatelj i kum Darka koji ga cijelo vrijeme štiti. Kad je Darkov prijatelj i kum, A.K., došao u WC nakon što je moja kći premlaćena u prostoru kafića, on je zatvorio vrata i otišao pojačati glazbu u kafiću kako se ništa ne bi čulo. Nakon toga ju je Darko nastavio mlatiti, a Ante je sve zataškavao. U međuvremenu je A.K. prao krv iz kafića kako bi sve prikrili.”

Brutalno mlaćenje bespomoćne djevojke zabilježeno je i na nadzornim kamerama. “Vlasnik kafića je sakrio snimke, a policija je tek nakon šest dana poslala tehničara da provjeri nadzorne kamere. Je li to normalno?” – rekla je ojađena majka djevojke za Vijesti.hr.

Bit će zanimljivo kako će se odmotati klupko nezapamćenog nasilja u zadarskom kafiću u kojoj je glavnu ulogu imao lokalni snagator, dobar znanac policije, koji je slobodno šetao gradom.