TRAGIČNI ODLAZAK: Preminula poznata influencerica Kristina Kika Đukić – imala je samo 21 godinu

Prijatelji i obožavatelji su u velikoj tuzi jer je popularna YouTuberica, influencerica i gamerica Kristina Kika Đukić preminula u dobi od samo 21 godine.

Tužnu je vijest najprije objavila njezina prijateljica i također influnecerica Laura Tešanović, a vijest je kasnije potvrđena i na Kristininom Instagramu gdje ju je pretilo gotovo 400.000 ljudi.

“Na našu i vašu veliku žalost moram vas obavijestiti da Kika više nije s nama. Preminula je u srijedu u večernjim satima.

Želim ovim putem iskazati saučešće njezinoj obitelji i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali. Volim te Kika zauvijek, počivaj u miru” piše u obavijesti koja je objavljena u pričama na Instagramu pokojne YouTuberice.

Brojni obožavatelji u nevjerici se opraštaju od nje na društvenim mrežama. Kika je rođena 2000. godine u Beogradu gdje je završila i osnovnu školu, a potom je upisala srednju željezničku školu, ali se kasnije prebacila u trgovačku, piše Nova.rs.

Proslavila se igrajući Minecraft na Twitchu, stranici za gamere, i YouTubeu gdje broji više od 700 tisuća pretplatnika.

Osim videa u kojima igra i komentira videoigre, objavljivala je i pjesme, a jedna od njih koja se zove “Penjem se na tron” ima preko sedam milijuna pregleda.

Neki portali su objavili kako je Kika počinila samoubojstvo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kika (@kikax3)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kika (@kikax3)