TRAGIČNA SMRT: Poginuo Treat Williams, glumac kojeg su ljudi voljeli

Jedan od omiljenih američkih glumaca Treat Williams preminuo je u 72. godini nakon nesreće s motociklom, a tužnu je vijest za medije potvrdio njegov glasnogovornik i agent Barry McPherson.

“Poginuo je danas poslijepodne. Skretao je lijevo ili desno i auto mu je presjekao put. Jednostavno sam shrvan. Bio je najljubazniji tip i bio je jako talentiran. Filmaši su ga voljeli i on je bio srce Hollywooda od kasnih 1970-ih. Bio je zaista ponosan na svoje ovogodišnje uspjehe i zadovoljan poslom. Imao je uravnoteženu karijeru”, izjavio je Barry za magazin People.

Jacob Gribble, vatrogasni zapovjednik iz Dorset u Vermontu Jacob Gribble, potvrdio je da se nesreća dogodila u ponedjeljak oko 17 sati, a u kojoj su sudjelovali jedan automobil i motocikl, prenosi Dnevnik.hr.

Treat je karijeru započeo 1970-ih pojavljivanjem u raznim mainstream hitovima kao što su “Deadly Hero”, “The Ritz” i “The Eagle Has Landed”.

Veliki proboj dogodio se 1979. godine kada je glumio Georgea Bergera u filmskoj adaptaciji hit-predstave “Kosa”. Uloga mu je donijela nominaciju za Zlatni globus za novu zvijezdu godine — glumca. Njegova druga nominacija došla je 1981. godine za ulogu Daniela Ciella u “Princu grada”.