STRAŠNA TRAGEDIJA: U nesreći izgubila sina (2) – ne tako davno pokopala muža i oca

Danas, oko 10,20 sati na cesti Ostrovo-Tordinci dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a četiri osobe su ozlijeđene.

U priopćenju PU vukovarsko-srijemske se kaže:

“Naime, 32-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala je osobnim vozilom marke „Renault“, iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrova, zbog neprilagođene brzine u zavoju je prešla na suprotni kolnički trak te je došlo udara u osobno vozilo marke „Volkswagen“ koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Od posljedica prometne nesreće, smrtno je stradalo 2-godišnje dijete koje se nalazilo u vozilu marke „Renault“, a četiri osobe su ozlijeđene kojima je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima.

Ozlijeđeni su, 32-godišnjakinja i 5- godišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u osobnom vozilu marke „Renault“ te u drugom vozilu 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša.

Kako se neslužbeno doznaje poginulo dijete se nalazilo u automobilu sa sestrom i majkom. Majka, koja je vozila, završila je u bolnici, a sestra je prošla bez ozljeda.

Sve je još strašnije jer je majka koja je vozila i podletjela autom pod drugi auto prije nekoliko mjeseci ostala bez supruga i oca, a sada i bez dvogodišnjeg sinčića.

“Ona je čvrsta žena. No nakon svega, ne znam kako će preživjeti gubitak djeteta. Umrli su joj i muž i tata pa je bila desna ruka bolesnoj majci. Tu obitelj prati prava nesreća. Njezina petogodišnja kćerkica bila je jako vezana za brata”, rekao je mještanin Antina za Jutarnji List.