POLICIJA O DETALJIMA TRAGEDIJE: Vlak usmrtio osmogodišnjeg dječaka!

Ilustracija
Ilustracija

Teška prometna nesreća dogodila se kada je vlak naletio na dijete kod Novog Marofa.

Sve se dogodilo u Mađarevu kod Novog Marofa, a vlak je naletio na osmogodišnje dijete.

Dijete je na žalost preminulo na mjestu događaja. Iz Policijske uprave varaždinske doznaje se kako se sve dogodilo u blizini pružnog prijelaza, jutros oko 8 sati i 35 minuta.

Dijete je najvjerojatnije bilo na putu prema školi, doznaje se neslužbeno. Djece često prelaze prugu na tom mjestu kako bi si skratila put.

Nakon očevida policija je objavila priopćenje:

“Danas, 5. veljače oko 8.34 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu da je u Mađarevu došlo do naleta putničkog vlaka na dijete.

Na mjesto događaja izašla je dežurna državna odvjetnica koja je u suradnji sa policijskim službenicima obavila očevid.

Očevidom je utvrđeno da je putnički vlak koji je vozio iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba oko 7.40 sati naletio na 8-godišnjeg dječaka, koji se kretao puteljkom uz prugu, i to neposredno kod mjesta koje mještani koriste za prijelaz preko željezničke pruge.

Zbog zadobivenih ozljeda, nesretni je dječak preminuo na mjestu događaja. Smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po nalogu državne odvjetnice obavit će se obdukcija na odjelu Patologije varaždinske Opće bolnice”.

Komentiraj