TRAGEDIJA KOD KNINA: Bivši obavještajac Toni Matas pronađen s prostrijelnim ranama

U blizini Knina je pronađeno tijelo muškarca, a policija za sada ne daje više informacija o tom događaju.

“Pronađeno je tijelo muškarca. Tijelo je pronađeno deset do petnaestak kilometara od Knina. Očevid u tijeku. Za sada ne bi izlazili s detaljima”, potvrdio nam je glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić.

Nacional piše da je, prema neslužbenim informacijama riječ o bivšem šefu zadarskog centra SOA-e Toniju Matasu te navode kako je pronađen prostrijeljene glave.

Portal prenosi da su se pojavile oprečne informacije – prva je da je muškarac ubijen, a druga je da je sam sebi oduzeo život te je, navodno, u automobilu ostalo oproštajno pismo.

Matas je bio Karamarkov kandidat za ravnatelja SOA-e, a trenutna funkcija bila mu je direktor korporativne sigurnosti Hrvatske pošte.

Za sada o ovome nema službene potvrde.

Zadarski.hr javlja da je Matas zadnji put viđen jučer, da je bio dobre volje i da ništa nije ukazivalo na tragediju.

Na kraju je policija priopćila:

“Obavještavamo vas da je danas u 12 sati Policijska postaja Knin zaprimila obavijest da se na području Kravlje drage (područje između Knina i Gračaca) u jednom vozilu nalazi mrtva muška osoba.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja potvrđena je dojava i mjesto je osigurano. U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku obavlja se očevid nakon čega će tijelo biti prebačeno u Opću i veteransku bolnicu Knin radi vršenja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti.

O svemu poduzetom će posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku”, objavila je kratko policija.