TRAGEDIJA KOD IVANIĆ GRADA: U strašnom sudaru stradalo dijete – preminulo u bolnici

Kod Ivanić Grada jučer se oko 10:35 sati dogodila teška nesreća u kojoj je poginulo dijete., a nesreću je skrivio 22-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke Renault riječkih registarskih oznaka.

U priopćenju P U zagrebačke stoji:

Jučer, 29. kolovoza oko 10.35 sati 22-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault riječkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Zagrebačke ulice iz smjera Lipovca Lonjskog u smjeru Lupoglava.

Dolaskom do lijevog nepreglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste iz kojeg razloga je izgubio nadzor nad vozilom, proklizao na suprotnu kolničku traku i stražnjim desnim dijelom udario u prednji dio osobnog automobila bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka marke VW kojim je iz suprotnog smjera upravljao 61-godišnjak te je trenutku prometne nesreće kočio s ciljem izbjegavanja sudara.

U prometnoj nesreći četiri su osobe lakše ozlijeđene dok je dijete, putnik iz vozila marke Renault, zadobilo tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon što mu je liječnička pomoć pružena na mjestu događaja prevezeno je u KBC Zagreb gdje je kasnije tog dana, uslijed zadobivenih ozljeda, preminulo.

Komentiraj