TRAGA SE ZA POČINITELJIMA: U Cresu gorjeli automobili načelnika policije i još jednog policajca

Primorsko-goranska policija objavila je kako su tijekom noći u gradu Cresu zapaljena dva automobila policijskih službenika.

U priopćenju PU primorsko-goranske se kaže:

U tijeku je intenzivno postupanje policije kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice izbijanja požara na osobnim vozilima parkiranim na području grada Cresa.

Riječ je o osobnim vozilima u vlasništvu dvojice policijskih službenika.

Prema dosad utvrđenom požari su izbili tijekom noći, a u jednom slučaju požar je zahvatio te su nastala oštećenja i na dva vozila parkirana u blizini.

Požari su ugašeni, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Policija će danas tijekom dana u suradnji s protupožarnim inspektorom na mjestima izbijanja požara obaviti očevid po završetku kojeg će biti više informacija o ovim događajima.

Jedan od zapaljenih automobila u vlasništvu je Josipa Gazilja, načelnika Policijske postaje Mali Lošinj, koja obuhvaća i ispostavu u Cresu, objavio je Novi list.

Gazilj se na čelu otočne policije nalazi od 2017. godine. Drugi automobil pripada policajcu Daliboru B. Obojica žive u istoj zgradi u Cresu.

Policija na raskrižju prema mjesTu Merag zaustavlja sva vozila. Isto se radi i na drugim mjestima na kojima su postavljeni blokadni punktovi, gdje se provjeravaju sva vozila i osobe.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!