TRAG DO UBOJICE: “Konačno slobodna, pobjegla na jedini mogući način” – je li to napisao ubojica?

jelena krsmanović marjanović

Ime nesretne pjevačice “Granda” Jelene Krsmanović Marjanović (33) ne silazi sa stranica portala ni pisanih medija u Srbiji. Već je izašlo toliko teorija o ubojstvu, a policija i dalje marljivo radi svoj posao i ne govori ništa za javnost.

Sada se pojavila opet jedna zanimljivost, prava zagonetka. Naime, na svom portalu prvi je nestanak pjevačice objavio beogradski Kurir, 2. travnja u 20,51.

A kada je objavljen tekst o njenom nestanku na stranici Kurira je, kako pišu, osvanuo strašan komentar. Možda je on nekakav trag do ubojice.

Ispod teksta o nestanku pjevačice netko je napisao: “Konačno slobodna, pobjegla na jedini mogući način. Ne tražite je.“

Zanimljivo, jer u tom trenutku nije se znalo da je pjevačica ubijena.

Pouzdano se zna da je Jelena Krsmanović Marjanović preminula od udaraca u glavu. Prije smrt, navodno je davljena.  Neslužbeni rezultati obdukcije potvrdili su da na tijelu pjevačice nije bilo vidljivih ozljeda.jelena krsmanović

Patolozi su utvrdili da je ubijena dan prije nego što je njezino tijelo pronađeno u kanalu na nasipu u naselju Crvenka kod Borče.

Razmatraju se navodno dvije teorije o ubojstvu. Po jednoj je dovezena autom kroz njivu i da je tada već bila bez svijesti.

Druga je pak da ju je ubojica svirepo udarao baš u kanalu gdje je pronađena i da se pritom davila.

Na mjestu gdje je pronađena ni u okolici nisu pronađeni tragovi borbe, kao ni DNK napadača, pa se zbog toga sumnja kako je ubijena negdje drugdje pa u kanal dovezena.

Nije još pronađen glavni dokaz – predmet kojim je ubijena. Čak su ispumpani i kanali ne bi li se nešto našlo, ali za sada ništa.

Sumnja se također i da ključ za rješenje ubojstva leži u obiteljskim odnosima. Mnogo je toga izneseno iz obiteljske kuće Marjanovića. Posebno obuća.kurir naslovna

Zanimljivo je mišljenje Mile Novakovića, bivšeg načelnika Uprave kriminalističke policije, koji je za beogradski “Blic” rekao da će slučaj biti riješen čim se pronađe oružje kojim je pjevačica

ubijena. Po njegovom mišljenju Jelenu Krsmanović ubio je netko iz njenog najbližeg okruženja.

“Malo je vjerojatno da je pjevačicu ubio slučajni prolaznik, netko nepoznat, zbog samog načina ubojstva, koji ukazuje da je motiv velika mržnja”, kaže Novaković.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!