TOMISLAV TOMAŠEVIĆ: Zagrebu nisu prioritet ni fontane ni Spomenik domovini

“U gradu kažu da se sredstva troše namjenski. Sredstva se mogu trošiti namjenski, ali pitanje je i prioriteta, ali pitanje je i kolike su cijene. Nama nisu prioriteti ni fontane ni Spomenik domovini. Infrastruktura je ono što nas zanima i u što treba ulagati”, rekao je Tomislav Tomašević, saborski zastupnik, gostujući na N1 Televiziji.

Gradonačelnik je politički odgovoran, ali zanimaju nas Vodoopskrba i odvodnja. Vidjet ćemo tko je zakazao”, rekao je Tomašević.

“Neće se on sam maknuti, nego će ga maknuti građani na izborima. S obzirom na to kako je reagirao nakon potresa i poplave vidi se nedostatak empatije i bježanje od političke odgovornosti”, rekao je Tomašević za N1.

Što se tiče obnove Zagreba, kazao je kako se uvijek kada su prirodne i elementarne nepogode od državnog novca financira obnova. “Tako je bilo i kada se obnavljala Gunja. Hrvatska je socijalna država. Prozivati ljude jer nisu osigurali svoju imovinu nije u redu, ni grad Zagreb nije osigurao”, rekao je Tomašević, te dodao da se slaže da oni koji su osigurali svoju imovinu trebaju bolje proći.

Komentiraj