TOMISLAV TOMAŠEVIĆ: Izdržat ću sve Škorine laži, napade, optužbe i “kopanje” po obitelji

Na današnjoj pressici Tomislav Tomašević se osvrnuo na napade konkurenta za gradonačelnika Zagreba Miroslava Škore i komentirao je li se rasprava sa Škorom svela na ideološke teme.

“Pola Hrvatske i cijeli Zagreb o tome pričaju. Škoro će se na svojoj konferenciji baviti nama. Ni u prvom krugu nisam govorio o drugim protukandidatima nego o problemima i rješenjima. To sam radio i kao zastupnik i to namjeravam i kao gradonačelnik”, kazao je Tomašević i dodao:

“Ako ne mogu izdržati ovakve napade sljedećih tjedan dana-bolje da se ne kandidiram. U sljedeće četiri godine čeka nas planina problema, pritisaka i razrješavanja interesne klike koja je zarobila ovaj grad. Spreman sam, možemo izdržati ovakve napade, to je hrpa lažnih vijesti, napadi, optužbe, kopa se po široj i daljoj  obitelji, ali mislim da je građanima Zagreba dosta takve huškačke retorike i da neće nasjesti na nju i da žele da se počnu rješavati problemi”.

O financiranju platforme Možemo! naglasio je da su dobili pozitivno izvješće te da u tome nema ništa sporno, a financiraju se iz proračuna i donacijama.

“Jako puno građana nam je dalo male donacije, što znači da su građani iza nas. Pitajte Škoru kako je moguće da su plakati bili po Zagrebu, a da je on u izvješću napisao da je nula kuna potrošio”, rekao je Tomašević.

Osvrnuo se i na to što je Škoro platformu nazvao ‘muzemo’: “Ne želim se natjecati u dosjetkama nego u argumentima i rješenjima za ovaj grad”.