TIN SRBIĆ: Tvorogal me više neće pobijediti

Tin Srbić u Sportskom centru Lučko pobijedio je u prvom od predviđenih šest kola CRO-GYM lige.

Aktualni viceprvak svijeta i Europe na preči na sjajan je način otvorio je novu, olimpijsku sezonu, drugi je bio Filip Ude, dok je treći završio još jedan “konjaš”, Jakov Vlahek.

“Ja sam išao svoju vježbu sa startom 6.2 koju sam radio i u finalu nedavnog Europskog prvenstva u Mersinu i napravio sam bolje nego tada.

Sljedeće natjecanje mi je Doha, idem istu ovu vježbu u kvalifikacijama, a onda u finalu 6.5. Sve više pojačavamo, ulazimo u još bolju formu za Europsko prvenstvo u Baselu u travnju, a tamo se isto nadam dobrom rezultatu. To je sve priprema za OI u Tokiju”, najavio je Srbić.

Srebro s posljednjeg Europskog prvenstva je sjajno, ali našem je gimnastičaru ostavio gorak okus nakon što je zlato osvojio Litavac Robert Tvorogal.

“Mene je ta činjenica da me na EP-u pobijedio Tvorogal, iako po meni nije trebao, potaknulo da idući put ako se slučajno dogodi situacija da netko od takvih dobije veću ocjenu, da ja još bolje napravim, da budem još bolji, da me ne mogu pobijediti. Hvala mu. Neću mu više dati da me pobijedi“, rekao je Srbić.

Sljedeće kolo CRO-GYM lige na rasporedu je 27. ožujka u Sportsko gimnastičkom centru Aton u Nedelišću.

Komentiraj