TIHOMIR DUJMOVIĆ: Uspoređivati Predsjednicu s Milanovićem je mimo pameti

Uz sve prigovore Predsjednici, bjesomučni napadi na nju savršena su priprema za Milanovićevu pobjedu! – tvrdi naš poznati novinar i publicist Tihomir Dujmović.

Ovo je njegova objava na Facebooku, koju prenosimo:

“Pisao sam kritički pa i oštro o zadnjim potezima Predsjednice, no način na koji mediji, a Jutarnji list prednjači, zagovara i praktički već vodi predsjedničku kampanju Zoranu Milanoviću uistinu je degutantno.

Prošli tjedan je Ivanka Toma napisala tako drsko navijački tekst za Zorana Milanovića i to na tri stranice, da to ne bi ni Alex Braun bolje složio! Mahnito napadati Predsjednicu u ovom trenutku kada je posve izvjesno da joj je Milanović jedini ozbiljan, a krajnje izgledan kandidat, ne znači ništa drugo negoli raditi na njegovoj pobjedi.

Uz sve prigovore Predsjednici, bjesomučni napadi na nju savršena su priprema za Milanovićevu pobjedu! Jer u ovom trenutku rušiti Kolindu Grabar Kitarović ne znači ispravljati njene grješke nego prostirati crveni tepih pred Zoranom Milanovićem! Kolindi Grabar Kitarović se može svašta prigovoriti, ali uspoređivati je s Milanovićem je mimo pameti.

Niti je dovela Radmana na HTV, niti je poslala specijalce na invalide domovinskog rata, niti je dala nalog da se ćirilice table u zoru stavljaju po Vukovaru. Niti je onako lavovski zagovarala lex Perković! Niti je Hrvatska za nju slučajna država! Da dalje ne nabrajam! Sve je to radio Milanović i svi koji mu pripremaju teren sanjaju i povratak takve politike.

Ovo treba konstatirati na vrijeme,na ovo treba upozoriti na vrijeme, a ne kad uđemo u drugi krug”.

Komentiraj