THOMPSONOV SIN I DALJE TEŠKO: Objavljena molitva Gospi za njegovo ozdravljenje

Nema još uvijek onih najboljih vijesti o zdravstvenom stanju Thompsonovog sina Anti Mihaelu (17).

Podsjetimo, 17-godišnjaku je pozlilo početkom srpnja i prevezli su ga iz Splita u Zagreb. Imao je zatajenje srca i još uvijek se nalazi u bolnici.

Na Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona objavljena je molitva Gospi za njegovo ozdravljenje:

“MOLITVA GOSPI ZA BOLESNU OSOBU

O Marijo! Tko da nam bude moćnijim zagovornom pred tobom ako li ne Ti?

Ti si ona koja je postala svima sve i koja svima dijeliš u obilju milosti, i to tim više što ih oni više trebaju i što imaju manje nade za ljudsku pomoć. Ne možemo ni pojmiti da Ti nećeš uslišiti uzdisaja bolesnika koji se k

Tebi utječe, te molbi i zavjeta njegove mile rodbine i srdačnih mu prijatelja; molitava Tvojih svećenika i svih ostalih pobožnih osoba, koje mole i nadaju se jer dobro znaju koliko je Tebi milo kad možeš utješiti one koji uzdišu u ovoj suznoj dolini.

Premilostiva Djevice, ne ostavi bez nagrade ufanje kojim se Tvom materinskom milosrđu utječemo za našeg dragog i teško bolesnog Antu Mihaela. Podaj njemu i svima koji slično trpe zdravlje i učini da se skupa možemo što prije vratiti Oltaru kako bismo Ti zahvalili na udijeljenoj nam milosti. Amen”.

Thompson je od 2003. godine u braku sa Sandrom Rogić i imaju petero djece – sAntu Mihaela, Petra Šimuna, Divu Mariju i blizanke Cvitu i Katarinu.

I redakcija portala totalinfo.hr pridružuje se najboljim željama za ozdravljenje Ante Mihaela.