TEŠKO UBOJSTVO U ISTRI: Oštrim predmetom ubio ženu, a potom ozlijedio i sebe

Podsjetimo, žensko tijelo pronađeno je u Galižani, nedaleko od Pule, a kraj njega i ozlijeđeni muškarac koji je prevezen u Opću bolnicu Pula.

A sada se PU istarska oglasila priopćenjem u kojem se kaže kako se radi o ubojstvu:

Pulska je policija u subotu, 28. studenoga oko 18 sati, zaprimila dojavu da je u kući u Fažanskoj ulici u Galižani pronađena mrtva žena.

Policijski službenici odmah su se uputili na mjesto događaja te su u kući pronašli mrtvu 54-godišnjakinju i ozlijeđenog 60-godišnjaka, koji je prevezen u pulsku bolnicu.

Policijski službenici su zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom obavili očevid na mjestu događaja te su utvrdili sumnju da je muškarac između 17 i 18 sati oštrim predmetom prvo ozlijedio 54-godišnjakinju, a potom i sebe.

Žena je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja, a njeno tijelo prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Muškarac je zbog ozljeda zadržan u bolnici, a nakon što bude otpušten s bolničkog liječenja, policija će nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teško ubojstvo.

Odgovori