TEŠKO STRADALA: Nakon prometne liječnici se bore za život starlete Soraje

Poznata starleta Soraja Vučelić (35), najpoznatija iz regionalnog Big Brothera u kojem je sudjelovala 2011., proteklog vikenda doživjela je prometnu nesreću u Albaniji.

Mediji su izvijestili da je u starleta teško stradala, a sada su objavljeni najnoviji detalje o njezinu zdravstvenu stanju

“Liječnici se od subote bore za Sorajin život. Odmah poslije nesreće prebačena je u jednu privatnu kliniku u Albaniji, gdje je operirana. Međutim, jučer joj se stanje pogoršalo i pojavilo se unutrašnje krvarenje. Obitelj i prijatelji odlučili su je na novu operaciju prebaciti u Hrvatsku”, kazao je izvor za Informer.rs.

Soraja je vozila Mercedesov džip, na koji je iznenada naletio kombi. Od siline udarca Soraja je skoro proletjela kroz automobilsko staklo. Prsima je udarila u volan, slomila je rebra i ozlijedila unutarnje organe. “Sorajini rođaci i prijatelji su u stalnom kontaktu s albanskim i hrvatskim liječnicima. Rečeno im je da će operacija trajati satima.”

Podsjetimo, Soraji je u ljeto 2018. zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na temelju kojeg se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili sigurnosti Srbije i njenih građana. Tajni spisak je pušten u javnost, a na njemu se nalaze i druge starlete koje su sudjelovale u raznim reality emisijama.

Nije precizirano zašto joj je ulazak zabranjen, no tamošnji mediji su tvrdili da su razlog sumnjive veze koje ona i druge djevojke imaju s kriminalnim miljeom.