TEŠKI TRENUCI LEGENDE: Krunoslav Kićo Slabinac nakon operacije srca na respiratoru

Naš popularni pjevač Krunoslav Kićo Slabinac nalazi se u induciranoj komi i život mu je ugrožen.

Cijela se situacija zakomplicirala nakon operacije srca. Nakon prve uslijedile su još dvije operacije.

Budući nije sve teklo kako je trebalo stavljen je u induciranu komu. Liječnici su mu ugradili nekoliko premosnica, a nalazi se na intenzivnoj jedinici KBC-a Zagreb.

“Svi smo očekivali da će izaći za nekoliko dana i da će biti sve dobro, a onda sam od Ivana, njegovog sina, doznao da situacija se ne odvija onako kako bi trebala.

Danas sam čuo da je na respiratoru. Zašto, što, ja to ne znam. Ja mu šaljem poruke svaki dan, ali vidim da on to ne otvara”, rekao je njegov menadžer i dugogodišnji prijatelj Duško Lokin za RTL.

No, kasnije je za 24sata prof. dr. Hrvoje Gašparović, koji ga je operirao, opovrgao da je Kićo u komi, već je na respiratoru, a objasnio je i zašto:

“Kićo Slabinac nije stavljen ni u kakvu komu, kako kažu neke neprovjerene informacije, već je sediran lijekovima i stavljen na respirator, da se odmori i da njegova prsna kost zacijeli. Cilj je da se ispod prednje stijenke prsišta, dok je na respiratoru, formira takozvana fibrozna ploča i da se nakon toga i prsna kost oporavi. Dakle, Kićo je budan, ali pod lijekovima, i pod monitoringom na jedinici intenzivnog liječenja”.

Kići je 76 godina, a svoje prve korake započeo je u svom sastavu Dinamiti, koji se prvo zvao Tornado i Kon Tiki.

Poslije vojske karijeru je nastavio kao solo pjevač i ostvario velike uspjehe.

Dolaskom u Zagreb iz Osijeka počinje pjevati hitove Toma Jonesa i Elvisa Presleya, a sedamdesetih se okreće i narodnoj glazbi.

 

 

Komentiraj