TEŠKI DANI JASMINA STAVROSA: Sinovima i ženi je teže nego meni, vidim im to u očima

Naš popularni pjevač Jasmin Stavros se već dva mjeseca bori protiv raka kostiju, a kaže i kako su bolovi nesnosni.

“Posljednjih dana, nakon što sam u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici završio s prvim ciklusom zračenja, čini mi se kao da su bolovi ipak nešto manji. Boli me i dalje, leđa me rasturaju, ali čini mi se da je intenzitet boli ipak nekako slabiji. Je li to zbog zračenja, zbog toga što pijem jake tablete protiv bolova ili zato što sam na bol već oguglao, što je ona postala sastavni dio mene, ja to ne znam kazati”, rekao je isprekidanim glasom za Jutarnji list.

Rekao je i da su mu liječnici rekali da sumnjaju da ima i rak želuca. Još početkom veljače završio je u kalovačkoj bolnici na hitnoj operaciji želuca, tada je puknuo čir na dvanaestercu. Pušten je kući, a zbog jakih bolova Hitna ga je prevezla u Vinogradsku bolicu u Zagrebu.

Kaže, liječnici i sestre se trude, ali da mu je sve to teško. Posjećuju ga supruga Žarka, sinovi Milo i Krešo, a on dane provodi u molitvi. “Njima je možda i teže nego meni. Pokušavaju ostati jaki, ali vidim im sve u očima”, priča Stavros.

Sutra će liječenje nastaviti na Rebru. Govori, nada se da će svanuti dan kad će se probuditi bez boli, ali mu je teško što će razočarati publiku jer su mu nastupi otkazani.