TEŠKA NESREĆA U SEGETU DONJEM: Poginula dva mladića – vozio bez dozvole neregistriran auto

Pet minuta nakon ponoći u Segetu Donjem, u Ulici Hrvatskih žrtava na ulazu u hotel Medena, osobni automobil je udario u stablo, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Na lice mjesta odmah je izašla Hitna pomoć, koja je konstatirala smrt dva muškarca. Slijedi policijski očevid kojim bi trebao biti utvrđen identitet poginulih muškaraca, ali i uzrok ove teške nesreće, javlja policija.

U priopćenju PU splitsko-dalmatinske se kaže:

Noćas oko ponoći, u Segetu Donjem kod skretanja za hotel Medena, 28-godišnjak je upravljajući osobnim vozilom, dok se kretao iz smjera Trogira u smjeru Marine, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine sletio izvan kolnika nakon čega dolazi do udara vozila u stablo.

Od zadobivenih ozljeda 28-godišnji vozač i 21-godišnji suvozač preminuli su na mjestu prometne nesreće.

O događaju je izvješteno državno odvjetništvo dok je za vrijeme očevida jutros do 4.00 sata cesta bila zatvorena za promet.

Oglasili su se i vatrogasci:

“Automobil je sletio s ceste i udario u drvo. Na intervenciju su izašla trojica pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Trogir s jednim vozilom i jedan član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Seget Vranjica.

Iz vozila su izvučene dvije mlađe osobe koje su preminule. Završetak intervencije i policijski očevid trajali su do 4 sata”.

Policija je potvrdila kako automobil nije bio registriran, a vozač nije imao vozačku dozvolu.

“U ovoj prometnoj nesreći vozač je upravljao bez vozačke dozvole, vozilu je prometna istekla krajem prošle godine. Dakle, ni taj vozač ni to vozilo nisu se trebali nalaziti na cesti”, rekao je za Dnevnik.hr Siniša Mihanović, voditelj službe prometne policije PU SDŽ.