TEŠKA NESREĆA NA A3: Skrivio ju pijani policajac u Audiju RS7 – nekoliko osoba teško ozlijeđeno

Na autocesti A3 kod Gornje Vrbe 20. listopada oko 3:40 dogodila se prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe, kojima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

Prema neslužbenim informacijama koje je portal SB Online dobio od očevidaca, prometnu nesreću skrivio je 40-godišnji policijski službenik Policijske uprave vukovarsko-srijemske koji je vozio vlastiti automobil, Audi RS 7. S njim je u automobilu navodno bio njegov kolega policajac.

Iz Pu brodsko-posavske o svemu su izvijestili priopćenjem:

Noćas, oko 3.40 sati na autocesti A3, kod Gornje Vrbe dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je je 60-godišnji državljanin Republike Srbije upravljao osobnim automobilom srpskih nacionalnih oznaka od istoka u smjeru zapada.

Iza njega u istom smjeru kretao se osobni automobil hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak, dok se s njim u vozilu nalazio 41-godišnjak.

Prilikom vožnje 40-godišnjak nije držao potreban razmak krećući se iza vozila kojim je upravljao 60-godišnjak, pri čemu je došlo do udara u stražnji dio automobila i slijetanja oba vozila s kolnika na travnatu površinu.

Izvršenim alko testiranjem utvrđeno je da je 40-godišnji vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,65 promila.

U vremenu od 4.50 do 9.15 sati, na mjestu događaja, promet se odvijao usporeno lijevom prometnom trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni svi sudionici prometne nesreće, te im je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

Od 40-godišnjaka su u bolnici uzeti potrebni uzorci radi analize na prisutnost alkohola i opojnih sredstava, a nakon dobivenih rezultata policija će podnijeti odgovarajuća pismena.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!