TEŠKA NESREĆA KOD OSIJEKA: Poginuo muškarac (33) u sudaru dva automobila

U teškoj prometnoj nesreći kod Osijeka poginuo vozač, objavila je PU osječko-baranjska.

U njihovom priopćenju se kaže:

U utorak oko 6,45 sati, na državnoj cesti D518, između Laslova i Ernestinova, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila 33-godišnji hrvatski državljanin.

Do prometne nesreće došlo je na način da se 46-godišnja vozačica osobnog automobila kretala u smjeru Laslovo-Ernestinovo gdje je lijevim djelom vozila prešla na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te prednjim lijevim djelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog automobila koji se kretao suprotnom prometnom trakom i s kojim je upravljao 33-godišnjak.

Vozač osobnog automobila 33-godišnji hrvatski državljanin na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao, dok je vozačica osobnog automobila 46-godišnja hrvatska državljanka prevezena i zadržana u Kliničkom bolničkom centru Osijek zbog zadobivenih lakih tjelesnih ozljeda.

Očevid na mjestu događaja obavila je očevidna ekipa Postaje prometne policije Osijek.

Protiv 46-godišnjakinje nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.