TEŠKA NESREĆA KOD KUTINE: Pijana djevojka (18) udarila u stablo – ozlijeđeno četvero mladih

U nedjelju se u Međuriću na kutinskom području dogodila prometna nesreća u kojoj su četiri mlade osobe ozlijeđene, od kojih jedna teško.

Iz PU sisačko-moslavačke o svemu su priopćili:

U nedjelju, 19. lipnja, oko 2 sata, u mjestu Međurić na kutinskom području, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo kada je 18-godišnjakinja s petrinjskog područja upravljala vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,39 promila. Kao putnici su se u vozilu nalazili 19-godišnjak, 17-godišnjakinja i 16-godišnjakinja.

Do nesreće je došlo uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, kojom prilikom je sišla van kolnika i udarila u stablo. Nakon toga je napustila mjesto događaja ali je ubrzo pronađena.

Svi sudionici ove prometne nesreće su zadržani u Općoj županijskoj bolnici Pakrac gdje su 16-godišnjakinji kvalificirane teške tjelesne ozljede, a ostalima lakše.

Protiv 18-godišnje vozačice Općinskom državnom odvjetništvu bit će podnijeta kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.