TAJNOVITI HRVATSKI TENISAČ: Marin Čilić još uvijek nema trenera

marin čilić 1Marin Čilić još nije objavio ime novog trenera. Iako je hrvatski prvi reket bio zadovoljan s Bjorkmanom ipak je došlo do razlaza jer, kako je objasnio Čilić – “nismo bili na istoj valnoj duljini”.

Marin je zadovoljan s proteklom godinom, a o novom treneru i što želi u novoj 2018. godini kaže:

“Znam da sam imao dosta dobar nivo i sad te male nijanse prave veliku razliku. To je ono što će mi biti u fokusu pri traženju novog trenera i sigurno da bi tražio neko veliko ime, veliki kalibar. Trenera koji je sigurno veoma iskusan i koji mi može doprinijeti sa svojim iskustvom u tim segmentima. Jednostavno malim nijansama igre koji mi može pomoći da podignem tu razinu na novi nivo, ” rekao je Čilić, a prenosi Media servis. Osvrnuo se Čilić i na svojeg kolegu iz Davis Cup reprezentacije Bornu Ćorića:

“Mislim da Borna ima sjajan pristup i to je ono što je dobro. Mislim da od svih mladih ima najbolju glavu i najbolji pristup treninzima i turnirima. Mislim da od njega možemo očekivati veliki napredak. S moje strane, treba mu dobar trener koji će ga usmjeriti i koji će napraviti njegovu igru boljom i ofenzivnijom, te da će mu naći pravi način igre da se može fokusirati na to,” izjavio je Čilić.

Komentiraj