TAJANSTVENI NESTANAK: Još se ne zna gdje je zvijezda Big Brothera Marijana

Marijana Seifert, koju je javnost upoznala 2011. tijekom sudjelovanja u reality showu Big Brother, nestala je i izgubio joj se svaki trag.

Nestanak je prijavio njezin suprug Karlo Seifert, koji je otkrio da je Marijanu vidio posljednji put  u noći s 26. na 27. travnja kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio. Na obližnjem mostu Mladosti brzo je pronađena njezina torbica s dokumentima i mobitelom, a unatoč opsežnoj potrazi po rijeci Savi, Marijana još nije pronađena.

Njezina sestra Maja Kovačević u emisiji “Puls Srbije” za Kurir podijelila je detalje o potrazi za Marijanom. “Nisam dobro, zbunjena sam… Novih informacija nema. Nitko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom… Ovo je velika patnja teško mi je da kažem bilo što razumno i smisleno”, rekla je Maja.

Izjavila je i kako obitelji najteže pada to što ne znaju što se točno dogodilo s Marijanom. Obitelj se boji da ovaj nestanak ne završi isto kao i onaj od Mateja Periše.

Podsjetimo, u trenutku nestanka Marijana je bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Iz policije pozivaju građane da, ako imaju informaciju o tome gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave na mail nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.