SVRTAN NAKON OPTUŽBI ZA NEPOTIZAM: Moja Petra zaslužuje biti u Gavelli tko god da bude ravnatelj!

boris svrtan

Boris Svrtan, hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac, koji je od 2014. godine i ravnatelj Kazališta Gavella, žestoko je reagirao na pisanje jednog portala koji ga optužuje za nepotizam, jer je njegova kći Petra, iako još studentica glume, dobila jednu od glavnih rola u predstavi “Ponovno ujedinjenje dviju Koreja” Paula Magellija.

O svemu se Boris Svrtan očitovao na Facebooku, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Poruka jednom novinarskom jadniku TD koji se ne usudi ni potpisati pod svoj besramni uradak na opskurnom portalu, nego utapa kolegu u svom nepismenom i utuživom zmetu.

Petra Svrtan je objektivno izvrsna i zaslužuje biti u Gavelli tko god da bude ravnatelj…i to znaju svi njeni kolege.

Provjeriti se može ne samo u Gavelli, nego na svakoj sceni na kojoj nastupa..npr u subotu 11.11. u HNK u Papandopulovoj operi pjeva i glumi maestralno na njemačkom.

Jedini besramni nepotist u Gavellinoj priči je taj novinar kojem nije uspjelo ispod žita progurati kćer i kojoj zaista čini grizlijevsku uslugu, pa se zbog toga odvratno osvećuje preko moga talentiranog djeteta, Petre Svrtan.

😂😂Sram me je vidjeti s koliko žara takvi besramnici zagađuju medijski prostor provodeći svoje podle urote. Ni Shakespeare ih ne bi, te Hrvatine od zanata i novčanika znao opisati”.

svrtan faksimil