SVJEDOČANSTVO: Spisateljica Maja Sačer – Imamo i porez na budale, otkrili volonteri!

maja sačer

Sav porez je zapravo porez na budale, odnosno sredstvo kontrole robova, a ovaj na slivne vode je posebno zanimljiv – piše Maja Sačer, naša spisateljica, upozoravajući na nelogične poreze u nas i na svjedočanstvo do kojeg su došli volonteri OPPT-a.

Na Facebooku Sačer piše:

“Porez na budale se je dugo skrivao kao čudovište iz Loch Nessa, svi su o njemu pričali ali ga nitko nikad nije vidio.

Međutim tome je došao kraj. Volonteri oppt-a konačno su ušli u trag Porezu na budale koji tako dugo skrivao po bespućima hrvatske zakonodavno-administrativne zbiljnosti. U posjedu smo dokumenta koji je rezultat prepiske između jednog našeg simpatizera i Hrvatskih Voda d.o.o.

Kako dotični simpatizer posjeduje neke poslovne prostore koji nisu u funkciji već godinama, nije htio platiti slivne vode u iznosu od 900 kn te je tražio od Hrvatskih voda da mu dostave dokumente na kojima temelje svoja potraživanja i objasne kakvu uslugu pružaju za novac koji traže.

U odgovoru od Hrvatskih voda jasno piše da: Hrvatske vode za taj novac ne pružaju nikakvu uslugu ali svejedno se mora platiti jer je to U INTERESU REPUBLIKE HRVATSKE.

Oduševljenje nakon čitanja ovog službenog dopisa bilo je jednostavno ogromno jer je porez na budale konačno otkriven i stvari više nikada neće biti iste.

Dakle porez na budale kaže: Morate nam platiti iako za to nećete ništa dobiti. Plaćate samo zato jer smo mi rekli da to morate platiti.”

hrvatske vode

Komentiraj