SVJEDOČANSTVO PRIJATELJA: Ovako su izgledali posljednji trenuci Kiće Slabinca

“Jučer je samo gledao u plafon i ništa nije poručivao očima. Sin mu radi kao bolničar na Rebru i jedini je koji ga je mogao posjećivati”, isprićao je o posljednjim trenucima legenranog pjevača Kiće Slabinca njegov prijatelj glazbenik Miran Glinac.

“Kićo kao da se možda predao, prije toga znao bi mu trepnuti, klimnuti glavom”, rekao je Glinac za Slobodnu Dalmaciju. “Prije toga bio je omiljen među osobljem i pacijentima, a u svojoj je bolničkoj sobi zbijao šale i viceve, kaže.

Glinac je rekao i kako je Kićo na njegov nagovor otišao u bolnicu i da je tada znao da nije dobro, da je jednom nogom na drugoj strani.

Tad je posljednji put i vidio Kiću. Nakon operacije bilo mu je zabranjeno korištenje mobitela da ugrađenim premosnicama ne bi stvarao smetnje, kaže Glinac.

“Znate, on je obožavao letjeti avionom. Bila mu je velika želja da bude pilot, ali zbog jedne povrede oka nije mogao dobiti dozvolu. Htio je biti kremiran i da mu se urna stavi u grobnicu na osječkom groblju svete Ane gdje mu počivaju roditelji i brat. Također mi je često znao govoriti: ‘Kad umrem, pospite mi pepeo iz aviona po mojoj rodnoj Slavoniji'”, prisjetio se.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *