SVIREPO UBOJSTVO: Sačekao u zasjedi ženu i šogoricu i izbo ih nožem usred bijela dana

rafet r.

Rafet. R (33), kako je priopćila austrijska policija, ubio je svoju suprugu Enisu (30) i njezinu sestru Oezihu P (28).

Kako piše austrijski Kronen Zeitung, sve se dogodilo ispred jednog supermarketa na križanju putova B20 i B116 (Europa trg) gdje je Rafet u zasjedi čekao ženu i šogoricu.

Kada su se pojavile oko 14 sati, usred bijelog dana, on je iskočio pred njih i izbo ih nožem nasred ulice pred brojnim očevicima koji su bili u šoku.

Policija je priopćila da su svi srpski državljani koji su nastanjeni u okolini Kapfenberga.

Prve informacije kažu kako je motiv ovog gnjusnog zločina ljubomora. Rafet je neko vrijeme nezaposlen i žena ga je nedavno napustila i podnijela zahtjev za razvod.

Navodno je ubojica  u vrijeme zločina bio pod djelovanjem alkohola i droge.

Uspio je pobjeći s mjesta zločina, ali je ubrzo uhićen na jednoj pumpi koja se nalazi nedaleko od supermarketa, zahvaljujući očevicima koji su ga prijavili.

Starija žrtva je majka troje, a njena sestra majka dvoje djece.

Svjedoci tvrde da je prilikom ubojstva dviju žene bio strašno surov i divlji, te da ih nije samo izbo nožem, već je po njima i skakao.

Žrtve su zadobile brojne ubode nožem, a policija ukazuje na to da još ne može navesti broj uboda, te da je to predmet obdukcije.

U napadu na žene ozlijeđen je i jedan muškarac koji je pokušao pomoći žrtvama. Jedan čovjek koji se predstavio kao Rade i prijatelj ubojice ispričao je medijima kako je Rafet prije dvije godine

postao veliki vjernik, inače musliman. On je bio nezaposlen i često je išao u džamiju. Tijekom prijepodneva navodno je i najavio zločin, rekavši: “Danas ćete čuti o meni”.

Komentiraj