SVEĆENIK SINANOVIĆ: Profil mi je hakiran – nisam napisao da je Merlin ubijao Hrvate

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Don Ivica Sinanović, na čijem su profilu na Facebooku osvanule teške optužbe i uvrede na račun pjevača Dina Merlina, koji će na dočeku Nove godine pjevati na Stradunu u Dubrovniku, tvrdi kako on to nije pisao i kako mu je profil hakiran.

„Nekoliko dana sam kod kolege, don Daroslava, na blagoslovu obitelji u Ferdinandovcu, cijeli dan hodam, navečer dođem umoran kao pas i legnem u krevet. Sad mi don Daroslav pokazuje nacionalne portale i ja ne mogu vjerovati. Jutros idem na Facebook i ne mogu ući na svoj profil,“ rekao je don Ivica Sinanovićza Dubrovački dnevnik.

Podsjećamo, na njegovom je profilu pisalo:

“Dragi moji Dubrovčani! Žalim i duša mi žalosna kada čujem da vas u Novu godinu uvodi pjevač iz Bosne, Dino Merlin!

Kada već plaćate velike novce čovjeku kojeg uopće ne poznajete, mogli ste ugostiti neku hrvatsku glazbenu zvijezdu, a ovako plaćate čovjeka koji je ubijao i borio se protiv Hrvata! Njegovo zavijanje je slično zavijanju hodže s džamije pa bujrum gospari”.

Zanimljivo kako su sinoć kasno nestale te objave don Ivice Sinanovića, a nestale su i fotografije na kojima Sinanović pozira s grbovima s prvim bijelim poljem, a uklonjena je i profilna slika s natpisom ‘HOS, za Dom spremni’.

PISALI SMO:

SVEĆENIK PROTIV NASTUPA MERLINA: Dragi Dubrovčani, ubijao je Hrvate i zavija slično hodži čitajte OVDJE.

sinanović, faksimil

Foto: Facebook
Foto: Facebook