SUVERENISTI SE ODREDILI: Razgovarali smo sa Škorom – ima našu apsolutnu podršku

Utrka za Pantovčak već traje, iako n eki još u nju nisu ni krenuli, a Suverenisti su čvrsto odlučili kako će u predsjedničkoj kampanji podržati Miroslava Škoru.

“Obavili smo nekoliko razgovora s Miroslavom Škorom i dogovorili podršku Suverenista”, rekao je na pressici saborski zastupnik Hrvoje Zekanović, te dodao:

“Razgovarali smo s njim o programskim i političkim načelima, kao i o njegovim osobnim načelima. Na sva je naša pitanja odgovorio pozitivno, odnosno pokazalo se da je njegov svjetonazor komplementaran s onim što predstavljaju Suverenisti. Našu podršku ima… Siguran sam da će on ući u drugi krug, da ćemo prvi put imati predsjednika koji je nezavisni kandidat. Miroslava Škoru je narod pozvao, on se odazvao, mi smo za zajedništvo i zato ga podržavamo”, rekao je Zekanović, kako prenosi N1.

Zekanović je potom rekao kako vjeruju Škori i sigurni su da ih neće razočarati, kao što ih je razočarala Kolinda Grabar Kitarović.

Zalažu se, kao i Škoro, za jačanje pozicije predsjednika, jer im, kako kaže “treba predsjednik koji će slušati narod i biti mu na dispoziciji”.