SUPERSPORT PRVA HNL: Danas 19. kolo otvaraju Varaždin i Slaven Belupo

Utakmicom Varaždina i Slaven Belupa otvorit će se 19. kolo SuperSport Prve HNL.

Izvor: Media servis

Susret počinje u 17 sati, a sutra su na rasporedu dvije utakmice. Na Šubićevcu od 15 sati Šibenik dočekuje Rijeku, dok će se od 17:10 sati na Maksimiru igrati gradski derbi. Dinamo će ugostiti Lokomotivu.

“U bliskoj prošlosti svaka utakmica s Lokomotivom bila je tijesna i neizvjesna. Bit će teška utakmica ali Dinamo je apsolutni favorit za ovu utakmicu u koju ćemo ući maksimalno odgovorno sa željom da dođemo do sva tri boda”, naglasio je Ante Čačić, trener Dinama.

“Očekujem otvorenu utakmicu s napadačkim nogometom. Bit će nam teška utakmica, Dinamo je prvak i bit će nam to najzahtjevnija utakmica ove godine”, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.

Nedjelja donosi dva ogleda. Prvo će Osijek dočekati Goricu u 15 sati, a nakon njih na stadionu Aldo Drosina u Puli Istra će igrati protiv Hajduka. Taj susret počinje u 17:10 sati, a trener Splićana Ivan Leko najavljuje:

“Istra je ekipa koja u je u zadnjih desetak kola četvrta po bodovima i imaju najbolju obranu lige.

Zaslužuju više bodova nego što imaju, a mi ćemo morati biti na dobrom nivou da bi izdominirali i pobijedili utakmicu”, najavio je trener Leko.