SUKOB OKO CAJKI: Evo što je Jelena Karleuša poručila Hloverki Novak Srzić

Naša poznata novinarka Hloverka Novak Srzić, koja je danas direktorica Turističke zajednice u Makarskoj, neki je dan izrazila svoje nezadovoljstvo što se u gradu trude da zabavu podignu na kulturnu razinu, a iz jednog noćnog kluba u Makarskoj neprestano trešte narodnjaci s raznim cajkama, a posebno je spomenula Jelenu Karleušu.

“Uglavnom dragi prijatelji nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije…večeras sam baš ljuta..ljuta.. TZ se potrudio ovog ljeta zajedno s Gradom napraviti. odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere..koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla ..i onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u Petar Pan dovode Karleuše svih fela…i jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i ” obilježiti ” naš grad…baš sam ljuta…”, napisala je Novak Srzić na Facebooku.

Možda i nije očekivala odgovor srpske zvijezde Jelene Karleuše, koja je reagirala objavom na Instagramu.

“Čitam da se neka starija gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup, nazivajući me ‘cajkom’. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Valjda je vreme ‘gospođo’ da se manete fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te da se malo edukujete ko sam ja!”, poručila je Jelena Karleuša, te nastavila:

“Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, bruji ceo svet. Ne zato što sam ‘cajka’ već zato što sam zvezdetina koju vole milioni i van granica Balkana a vi… Vi ste ‘gospođo’ jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne! Manite se mržnje i politike jer ste doku**** sa tim ‘i Bogu i narodu’! Mlade ljude zabole za to, samo se još vi u vašoj staroj glavi delite na ‘Nemce, Partizane, Četnike, Ustaše’ itd. I da, hvala Makarskoj na divnom druženju!”

karleuša, faksimil, hloverka

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/photo.php?fbid=427577687836022&set=a.116054902321637&type=3&theater” bottom=”30″]