SUDAR KOD KOPRIVNICE: U BMW-u ozlijeđeno petero mladih

Petoro mladih ozlijeđeno je u BMW-u u petak navečer kad je u njih udario 42-godišnji vozač u VW-u daruvarske registarske oznake, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

Priopćenje PU koprivničko-križevačke prenosimo u cijelosti:

”Jučer, 8. travnja, oko 22.20 sati na otvorenom djelu ceste Štaglinec – Koprivnica 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW daruvarske registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozač je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom BMW virovitičke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji vozač koji nije koristio sigurnosni pojas.

Tom prilikom je došlo do zanošenja, a potom i slijetanja automobila Bmw u odvodni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač i četvorica putnika (24, 21, 21 i 18) u osobnom automobilu BMW.

Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti. Uslijed događanja prometne nesreće krhotine, staklo i drugi otpali djelovi oštetili su osobni automobil Honda zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 27-godišnja vozačica i osobni automobil Mazda koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 43-godišnja vozačica, a koji su se kretali iza automobila VW.

Zbog vršenja očevidnih radnji za sav promet bio je zatvoren dio ceste Štaglinec – Koprivnica od 22.45 do 00.55 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima”.