STRAVIČNO UBOJSTVO: Teti nanijela 40 uboda nožem, iskopala joj oči i odsjekla uši – sve zbog kuće

Nataša Nikolčević

Nataša Nikolčević (28) iz Beograda uhićena je poslije monstruoznog ubojstva svoje tete Draginje Nikolčević (80), kojoj je nožem iskopala oči i odsjekla uši.

Na obdukciji je utvrđeno kako je nesretna starica imala 40 uboda nožem i podljeva po tijelu od letve kojom ju je Nataša Nikolčević mlatila.

Poznanici kažu da je već duže vrijeme terorizirala svoju tetu koja je živjela u mjestu Štrbac i stalnim ucjenama vršila pritisak na nju da joj prepiše kuću.

Mještani navode i da je bila opsjednuta crnom magijom, a stravičan je prizor zatekla rođaka Dragica Nikolčević.

“Ušla sam u kuću jer sam svaki dan obilazila Draginju i zatekla sam stravičan prizor. Tijelo je bilo iskasapljeno, a krvi je bilo svuda”, rekla je potresena Dragica, a piše alo.rs.

“Vidjela sam motku pokraj njezinog tijela, pretpostavljam da ju je njom jurila i tukla. Tijelo je bilo izbodeno skroz, cijelo.

Nataša je bila opsjednuta crnom magijom, kažu susjedi, drogirala se, a kažu i da je noću išla na groblje i da se veoma čudno ponašala.

U noći ubojstva jedan je mladić je bio u gostionici s ubojicom Natašom, niti ne sluteći što je žena učinila. O tome priča:

“Sjedio sam s društvom, a ona je bila za stolom pokraj našeg. Počeli smo pričati, ali primijetio da se veoma čudno ponaša. Pitala me postoji li neki smještaj u blizini i ja sam se ponudio da joj osiguram smještaj u Štrpcu, što je odbila. Prijatelji i ja smo se i ponudili da je prevezemo do Štrpca, a ona je uplašeno to odbila. Ujutro sam vidio strašnu vijest..

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!