STRAVIČNO UBOJSTVO: Srećka je otrovala žena, sin je pucao u njega, a susjed ga zakopao!

Podijelite članak

pištolj, ilustracija 1
Prije pet godinja majka i sinovi su detaljno isplanirali ubojstvo supruga i oca Srećka, kojeg su prije no što su pucali u njega otrovali.

Utvrdila je to istraga protiv Sonje Ljubenović (48) iz Kučeva u Srbiji i njenih sinovi Aleksandra (24) i Lazara (19), koji su uhićeni nakon što je pronađeno tijelo nesretnog čovjeka.

“Sonja je suprugu u kavu sipala sredstva za umirenje. Navodno ju je maltretirao, pa je u detalje osmislila kako da se riješi supruga i u tu je priču uplela i obojicu sinova”, doznaje beogradski Blic.

Sonja je angažirala i dvojicu muškaraca da iskopaju raku na djedovom zemljištu. Bila je, zajedno s djecom, od kojih je jedno bilo maloljetno, uvjerena kako su osmislili savršeni zločin.

Zamolila je i poznanika Ivana M. (41) da preveze tijelo do djedovog imanja, a lagala je kako je u okrvavljenoj ceradi oboljela svinja koju su morali zaklati.

Čovjek nije ni sanjao kako je zapravo prevezao leš Srećka Ljubenovića.

Policija je o cijelom slučaju čula tek prije nekoliko dana, jer je Sonja govorila kako joj je suprug u Boliviji, u Švedskoj…

Kada su se pojavile sumnje na red je došlo za pregled i djedovo imanje, a kada su istražitelji tamo pronašli ljudske kosti klupko se počelo odmotavati.

I Sonja i djeca su propjevali, a nikome nije jasno kako je mogla počiniti takav zločin i u sve još umiješati i vlastitu djecu.

Prema pisanju medija Sonja i Srećko upoznali su se u Italiji, a potom su se vratili u Kučevo u Srbiji, u njezino rodno mjesto.

Mještani su rekli kako je pokojni Srećko bio dosta nagao čovjek, sklon svađama i sukobima.

 

 

Komentiraj