STRAVIČNA NESREĆA U ZAGREBU: Poginuo maloljetnik na Yamahi – prošao kroz crveno!

Ilustracija
Ilustracija

Detalje strašne nesreće koja se dogodila u središtu Zagreba na križanju Selske ulice i prilaza Baruna Filipovića, kada je poginuo motociklist, otkrila je policija svojim priopćenjem.

Prenosimo ga u cijelosti:

“Jučer, 24. rujna u 23.40 sati, maloljetnik je upravljao motociklom marke Yamaha zagrebačkih registracijskih oznaka kolnikom Prilaza baruna Filipovića u smjeru istoka.

Dolaskom do raskrižja sa Selskom cestom na kojem se promet upravlja semaforima, ušao je na znak crvenog svjetla za njegov smjer kretanja ravno. Prednjim dijelom motocikla naletio je na prednji dio osobnog automobila marke Peugeot zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 21-godišnjakinja, a koja se kretala zapadnom kolničkom trakom Selske ceste u smjeru juga, a u raskrižje je ušla na zeleno svjetlo.

Od naleta je motocikl odbačen u smjeru istoka na lijevi bočni dio osobnog automobila marke VW Golf zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnjak, koji se kretao istočnim kolnikom Selske ceste u smjeru sjevera, a u raskrižje je ušao na znak zelenog svjetla.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla, a teško ozlijeđenoj 18-godišnjoj putnici s motocikla liječnička pomoć pružena je u KBC Sestre milosrdnice.

Od 23.45 do 2.50 sati promet navedenim raskrižjem je bio obustavljen te se odvijao obilazno”, priopćili su iz policije.

PISALI SMO:

SMRT U ZAGREBU: Sudarili se automobil i motocikl – jedna osoba poginula – čitajte OVDJE.

Komentiraj