STRAVIČNA NESREĆA KOD VINKOVACA: Četvero mladih poginulo – sletjeli s kolnika zbog brzine

U četvrtak rano ujutro negdje oko 1 sat u Osječkoj ulici u Starim Mikanovcima dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su četiri osobe smrtno stradale.

Može se doznati kako je 19-godišnjak zbog prebrze vožnje izgubio nadzor nad automobilom Audi đakovačkih registracijskih oznaka.

Automobil je u velikoj brzini sletio s kolnika i udario u obiteljsku kuću.

Na jestu nesreće poginulo je četvero mladih – vozač (19), 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji i 20-godišnji putnici na stražnjim sjedištima.

Brzo su na teren izašli timovi vinkovačke Hitne medicinske pomoći, DVD-a Stari Mikanovci i Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci te mrtvozornik i patolog Opće županijske bolnice Vukovar.

Očevid prometne nesreće provela je državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima u suradnji s policijom.

Kako neslužbeno doznaje Glas Slavonije, četvero mladih bilo je sinoć u kafiću u Vrbici i pri njegovom zatvaranju odlučilo je u susjedne Stare Mikanovce otići na burek te djevojku iz tog sela ujedno i povesti kući.

Sjeli su u Audi koji je vozio mladi 19-godišnji Mrzovićanin te su već po izlasku iz Vrbice razvili veliku brzinu zbog koje je automobil izletio s ceste i na ulazu u Stare Mikanovce udario u kuću koja je u izgradnji.  Na cesti između Vrbice i Mikanovaca je zavoj, iza vrbičkog groblja.

“Za našu općinu i sve obitelji to je velika tragedija. Tragedija je da se nešto takvo desi starijim ljudima, a a kamoli ovakvoj mladosti čiji je prosjek 20 godina. U vrijeme kada nas mladi napuštaju trbuhom za kruhom, nama se događa da u isto vrijeme pogine četvero praktički djece. Svim obiteljima izražavamo našu najiskreniju sućut”, izjavio je načelnik Općine Semeljci Grga Lončarević. Dodaje, Općina će proglasiti dan žalosti i to na dan sahrane četvero mladih.

Komentiraj