STRAVIČAN ZLOČIN U SPLITU: Zbog cigarete zapalio majku (60) i bacio ju u kadu

U Splitu se dogodio stravičan zločin kada je u stanu 39-godišnji Branimir Sušić ubio svoju majku, 60-godišnju Dolores V. na okrutan način.

Iz PU splitsko-dalmatinske su priopćili kako je 39-godišnjak uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

“Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djelo Teškog ubojstva iz  čl.111 st.1. i st. 3. na štetu 60-godišnjakinje.

Utvrđena je sumnja da je tijekom noći 3.listopada 2021.u prostorijama stana u ulici Mažuranićevo šetalište  u Splitu  na okrutan način usmrtio 60-godišnjakinju.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju za naprijed navedeno kazneno djelo protiv 39-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku”.

Sve se odigralo u nedjelju rano ujutro u obiteljskom stanu. Sin se posvađao s majkom zbog cigarete koju je otišla popušiti u kupaonicu.

Ženu su pronašli s opekotinama u kadi u stanu na prvom katu. Hitnu pomoć je pozvao sin, a ubrzo je stigla i policija, piše Dalmatinski portal.

“Nitko ne može vjerovati što se dogodilo. Žena je živjela s ovim sinom i mlađim, koji je od ljeta u zatvoru. Imali su problema s alkoholom i psihom, policija je često kod njih dolazila. Ovaj mlađi je bio agresivniji od starijeg sina”, ispričali su stanari.

Danas Sušića vode pred tužiteljicu, a prije toga će ga vještačiti psihijatrica da se utvrdi je li ubrojiv.