STRAVA U SPLITU: Žena (60) pronađena mrtva s opeklinama u kadi – uhićen sin (39)

Jučer je PU splitsko-dalmatinska priopćila kako je u stanu u Splitu pronađeno tijelo mrtve ženske osobe.

U priopćenju su rekli: “Jutros smo zaprimili informaciju kako je u stanu na području Splita pronađeno tijelo ženske osobe.

Policijski službenici su izašli na mjesto događaja. Obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu i zamjenica županijskog državnog izašla je na mjesto događaja.

Tijelo će biti prevezeno na odjel patologije radi obavljanja obdukcije. Obavit će se očevid i provode se izvidi u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja”.

No, najnovije vijesti govore kako je ipak riječ o kaznenom djelu, a policija je priopćila:

“U događaju o kojem smo jučer izvijestili, a gdje je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe, utvrđeni su elementi kaznenog djela.

Danas je uhićena jedna osoba te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo”.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, policija je ispitala 39-godišnjeg B. S., starijeg od dvojice sinova pronađene žene (60).

Budući se mlađi sin nalazi u pritvoru zbog obiteljskog nasilja, pa je on isključen kao mogući počinitelj.

Stariji sin će biti priveden uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo na posebno okrutan način.

Nesretna je žena pronađena u kupaonici kako leži u kadi, a prednji dio tijela joj je bio u velikoj mjeri prekriven opeklinama, odnosno praktički karboniziran.

Kako je došlo do ubojstva, na koji točno način i što mu je prethodilo, doznat će se nakon istraživanja.