STRAVA U SPLITU: Sudarila se četiri automobila – jedan se odbio i ubio djevojku (20)

Na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice u Splitu oko 16 sati sudarila su se čak četiri osobna automobila.

“Uslijed sudara stradala je pješakinja koja je u splitskoj bolnici preminula od posljedice prometne nesreće. Na mjesto događaja izašao je zamjenik Općinskog državnog odvjetništva i slijedi obavljanje očevida”, kazala je za Dalmaciju danas Sanja Nazlić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Naknadno smo saznali da će u prometnoj nesreći sudjelovala još jedna pješakinja, ali i da je bilo ozlijeđenih. Ostali detalji zasad nisu poznati.

Neslužbeno, do nesreće je došlo kada se od siline udarca jedan od automobila koji je sudjelovao u prometnoj nesreći odbio, te je tom prigodom naletio na pješakinju koja je pretrpjela teške tjelesne ozljede, potom je u preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda.

Mole se i očevici nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81, osobnim dolaskom ili pozivom na broj telefona 021/504-036, 504-010 ili 192.

Pješakinja koja je preminula u bolnici nakon nesreće je 20-godišnja djevojka iz Splita, koja se u trenutku nesreće nalazila pored autobusne stanice te je na nju naletio automobil u kojeg je prethodno udario taksi.

“Dvadesetogodišnjakinja je dovezena mrtva u bolnicu. Prestrašno. Tragedija je velika i jer se radi o kćeri djelatnice splitske bolnice”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju dežurni kirurg Hitnog kirurškog prijema splitskog Kliničkog bolničkog centra.

 

 

 

Komentiraj