STRAVA U SPLITU: Osuđena žena (47) koja je maloljetnog sina tjerala na seks

Na sudu u Splitu 47-godišnja žena osuđena je na četiri godine i 11 mjeseci zatvora jer je vlastitog sina spolno zlostavljala kad mu je bilo tek sedam godina, a 10-ak godina kasnije prisilila ga je na spolne odnose.

U istražnom zatvoru na 50 dana završila je 2018. godine, kada je sve otkriveno. Sada je osuđena na temelju psihologijskog vještačenja. S obzirom na to da za zlodjela nije bilo neposrednih očevidaca, tek nekoliko posrednih svjedoka, ključnim su se pokazali razgovori vještakinje s traumatiziranim mladićem, javlja Dalmacija danas.

Prva zlostavljanja događala su se 2007. i 2008. godine kada je majka dječaku koji je tada imao niti osam godina, unatoč njegovom negodovanju i odgurivanju, skidala odjeću te stavljala njegov spolni organ u usta. Zlostavljanje se nastavilo 10-ak godina kasnije, tijekom proljeća i ljeta 2018. godine, kada je još maloljetnog sina u desetak navrata prisilila na spolne odnose, prijeteći da će ga fizički kazniti, ali i da će ga otjerati iz obiteljskog doma.

Osuđena nije bila na izricanju presude, a na suđenju se branila kako je sve izmislio njezin bivši suprug od kojeg se razvela prije 15 godina.

Komentiraj